René and Anette Thirup © 2009 • Privacy Policy • Do not copy these pages or parts of it without permisson!

www.greatamstaffs.com

 

 

About Us

 

                                           

 

 

Vi er et "ungt" par, der siden 1999 har haft glæde af at være ejere af Amerikanske Staffordshire Terrier. Vi fik vores første Amstaff  i 1999 , og siden er der kommet flere til. Læs mere om vores hunde andet steds på hjemmesiden.
 
Vi synes, Amstaffen er en dejlig hund med et godt temperament, som udmærket egner sig som familiehund.
 
Vores hunde er en del af familien, og vi har dem alle gående indenfor i vores hus (ikke i hundegårde)
 
Udover den almindelige interesse vi har i vores hunde, er vores interesse også at deltage i forskellige hundeudstillinger i Danmark og resten af Europa samt i Usa.
 
Alle hunde hos os er passet efter den højeste standard i enhver henseende. Kærlig omsorg, det bedste foder, masser af tumleplads, leg og motivation, ormekure, vaccinationer osv. Hundene lever som familiehunde, hvor vi lægger vægt på at have en rolig og velafbalanceret hund, der kan begå sig i enhver situation.
 
Vi lægger meget vægt på, at vores hunde er så godt socialiserede som muligt, både med hensyn til mennesker og andre hunde/dyr. Vi ønsker en rar og venlig familiehund, som alle kan omgåes.
 
Vi holder meget af vores hvalpe og bruger meget tid på at kæle med dem, iaggtage dem, lære dem at høre efter, komme når vi kalder og prøver at lade dem opleve så meget forskelligt som muligt i den tid vi har dem. Alt dette for at de skal være klar til de nye udfordringer hos deres nye familie.
 
Vi samarbejder med amerikanske, hollandske og belgiske opdrættere, som har opdrættet Amstaff i mere end tyve år. Desuden har vi et udmærket samarbejde med andre danske opdrættere ;o)

 

 

Vi fodrer med:

 

 

Kennel Great Am-Staff´s

 v/René og Anette Thirup
Runesvinget 4
DK-6330 Padborg
Tlf. +45 24212193  
E-mail: rean@os.dk