René and Anette Thirup © 2009 • Privacy Policy • Do not copy these pages or parts of it without permisson!

www.greatamstaffs.com

Kennel Great Am-Staff´s

Home of Best In Group, Best In Show and Specialty Winner!!!

 

 

 

Vi lever ikke af vores dejlige racer, men for dem.

Vi har valgt at have to racer i vores kennel (American Staffordshire Terrier og Fransk Bulldog) Det er to meget forskellige racer af udseende men de fungerer rigtig godt sammen.

 
Det kræver utroligt meget arbejde at nå rundt om alle vores hunde, det er ikke bare at gå tur med dem, men der skal også være tid til at ligge på gulvet og hygge med dem hver dag. I det hele taget at være sammen med dem. Hvor sjovt er det at have hunde, man ikke har tid til? Derfor har vi mange af vores hunde sammen med andre (medejere), det kræver dog at man stoler 100% på hinanden ellers ville det ikke komme til at fungere, men vi må sige, at vi er meget glade for de mennesker som vi har vores hunde med :o)
 
Vi har alle vores hunde inde i huset. Vores hvalpe bliver født og vokser op inde i huset, det tror vi på er det bedste både for tæven og hvalpene, at være sammen med resten af familien. For hvalpene gælder det om at lære så meget som muligt inden de skal videre til deres nye hjem. 
 
Derfor har vi valgt at opbygge vores kennel på denne måde, hvor nøgleordet er tid til det, vi holder mest af, nemlig vores hunde !!!!
 
Kennel Great Am-Staff´s
v/René og Anette Thirup
Runesvinget 4
DK-6330 Padborg
Tlf. +45 24212193
E-mail: rean@os.dk